Yoga Upplevelse

Biografi om er instruktör

Vår instruktör de kommande 2 dagarna är Suzi Seha, som är utbildad inom yoga, avancerad andningsteknik, mindfulness och meditation. Hon är en av grundarna av Mindfulness Institute of Namibia, en partner i Wellness Retreats Namibia, samt ägare till Lotus Boutique Yoga Studio och Zen Den Inspired Living Studio. Där arbetar hon med individer och grupper av vuxna, tonåringar och barn och undervisar i yoga, andningsteknik, mindfulness och meditation. Hon erbjuder även ljudresor, balansering av chakran och faciliterar kreativa och inspirerande workshops och reträtter. Suzi tror på att den energi vi utstrålar är vad vi får tillbaka, och hennes arbete kretsar kring att höja de energiska vibrationerna hos de personer hon arbetar med för att forma våra inre och yttre världar samt vår relation till dem, för att förvandla, läka och stärka oss själva. Hon anser att andning, tacksamhet, kärlek och godhet är resurser som kommer inifrån och bör användas för mänsklighetens högsta bästa.

Dag 1: Fredag på Moonraker Adventure Camp

Idag hämtas vi upp från vårt hotell/pensionat kl. 14.30 för avfärd kl. 15.00 till vårt övernattingsställe som ligger cirka 30 minuter utanför Windhoek. Vi beräknas ankomma runt kl. 15.30, och vår förare kommer att checka in oss på vår boendeplats. Eftermiddagen är fri, och du kan koppla av vid poolen med en bok eller välja bland många av lägerets frivilliga aktiviteter. Oavsett vad vi väljer, se till att vara tillbaka innan solnedgången för vår 1-timmes långa Hatha Flow-yogasession kl. 18.00. I Hatha Flow-yoga flödar vi med andningen genom olika ställningar, vilket kan inkludera solhälsningar, balansövningar, armövningar och det du kan förvänta dig i en yogaklass. Klassen kommer att anpassas till gruppen och avslutas med savasana eller slutlig avslappning. Efter middagen deltar vi i en 30-minuters meditationssession med Suzi och några andningsövningar för att förbereda dig för en tidig natt med god sömn. Meditationen kommer att vara guidad och tillgänglig för alla nivåer.

Boende: Delning av tvåbäddsrum i rustika stugor med eget badrum.
Måltider: Middag

Dag 2: Lördag på Moonraker Adventure Camp

Njut av lugnet i bushen med ditt morgonkaffe/te i matsalen innan du går upp till studion kl. 07:30 före frukost, där Suzi kommer att guida dig genom 1 timmes Yin Yoga. I yin yoga arbetar vi med djupare bindvävnader och flexibilitet, inte muskelstyrka eller balans. Sessionen är djup och återhämtande. Inga stående övningar ingår. Efter frukost i matsalen återvänder du till studion och ägnar dig åt cirka 2 timmar åt andningsarbete, meditation och medvetna aktiviteter. Andningsarbetet inkluderar andning för avslappning, balans, stimulering och kanske till och med transformation! Andningsarbete kommer att inkluderas under hela vår tid tillsammans och anpassas efter gruppens behov. Medvetenhet kommer att uppmuntras och inkluderas under hela vår tid tillsammans, från “medvetna ögonblick” till längre medvetna aktiviteter, inklusive äta, promenera, andas och införa mindfulness i dagliga aktiviteter. Efter en medveten morgon njuter vi av lunch i den vackra trädgården innan vi återvänder till Windhoek, där vi kommer att bli avsläppta på vårt valda boende. Du kommer att lämna din reträtt med en känsla av näring på alla nivåer, sträckt både i kropp och sinne och omfamna din inre och yttre värld.

Boende: Inget
Måltider: Frukost, Lunch