Safari i Tarangire Nationalpark

En Safari-Dag Väl Spenderad

Upplev en spännande 1-dags safari i Tarangire Nationalpark och bevittna dess stora mängd av vilda djur. Parken, som är bekvämt belägen nära Arusha, är ett idealiskt tillskott till din resplan, särskilt för dem som kombinerar det med bergsklättringsäventyr.

 

Reslogistik och Höjdpunkter

Njut av ett spännande äventyr med upphämtning av vår erfarna safari-förare från Moshi, Springlands Hotel eller en liknande plats. En 3-4 timmars bilresa transporterar dig till Tarangire Nationalpark, som är särskilt spektakulär under torrperioden när vandrande vilt flockas till Tarangireflodens permanenta vatten. Bevittna parkens framträdande drag – de största elefanthjordarna i Tanzania – tillsammans med gnu, lejon, giraffer, zebror och mer.

 

Unika Aspekter av Parken

Upptäck den oöverträffade skönheten i parken och utforska dess varierade landskap, från vidsträckta gräsmarker till skogsklädda skogar, och förundras över Tarangirefloden och de ikoniska baobabträden. Med över 550 fågelarter, inklusive gulkrageparakiten och afrikansk fiskeörn, är parken ett paradis för fågelskådare. Upplev en mer intim safari med färre besökare jämfört med andra populära tanzaniska parker. Upplev kulturen hos Maasai-folket, vilket lägger en unik prägel på ditt safariäventyr.

 

I ett Nötskal

  • Idealisk för dem med begränsad tid

  • En kort, men berikande upplevelse i Tarangire

  • Perfekt komplement till de längre resor vi erbjuder

  • Kunniga guider som är passionerade för sitt arbete

  • Upptäck dolda skatter inom Tarangire Nationalpark

    Fördjupa dig i underverken i Tarangire – ett safariäventyr skräddarsytt för en oförglömlig upplevelse!