Serengeti luftballongssafari (Tillägg Tanzania)

Kategorier: , Etikett:

Det mest spektakulära sättet att se vilda djur på Serengeti. Ett äventyr man förmodligen bara upplever en gång.

Pris från 5300 kr
Ladda ner resplan som pdf

Det mest spektakulära sättet att se vilda djur på Serengeti. Lyft före gryningen i en luftballong och glid sakta över savannen medan solen går upp. Detta kan knappt beskrivas i ord – det måste upplevas. Ballongen landar på de grästäckta slätterna för en frukost med en fantastisk utsikt. Ett härligt avslut på en unik upplevelse. Vi rekommenderar starkt att du bokar detta innan din resa eftersom det oftast blir fullt snabbt.

Välj det här alternativet för safaripaket Tanzania som inkluderar ett besök i Serengeti National Park och Tarangire National Park. Kolla in vår migrationssafari, Big Five lyxsafari, elefantsafari eller utanför de vanliga stigarna safari i Ikoma.

loader-image
Tanzania, TZ
2:17 e m, juli 15, 2024
temperature icon 31°C
broken clouds
Humidity 23 %
Pressure 1014 mb
Wind 4 mph
Wind Gust: 3 mph
Visibility: 0 km
Sunrise: 6:51 am
Sunset: 6:39 pm

Att flyga luftballong i Tanzania över Serengeti kan bli en oförglömlig upplevelse.

  • Detta är ett måste att göra tillägg med någon av våra resplaner som passerar genom Serengeti National Park eller Tarangire National Park.
  • En miljövänlig upplevelse.
  • Den magiska upplevelsen av att se parkerna från fågelperspektiv är en som du aldrig kommer att glömma.
  • Detta är ett bra sätt att se och uppskatta storheten i den stora migrationen.
  • Bushfrukosten och servicen är i toppklass.

Serengeti är känt för sin otroliga naturliga skönhet och vilda djur, och en luftballongssafari kan erbjuda ett unikt perspektiv på detta vidsträckta landskap. Du kommer att ha möjlighet att se savannen, slätterna och vilda djur från ovan, vilket kan vara en verkligt hisnande upplevelse. Att flyga luftballong i Tanzania kan vara precis biljetten om du letar efter ett unikt och spännande sätt att utforska Serengeti. Du kommer att sväva över trädtopparna och få chansen att se vilda djur på nära håll samtidigt som du upplever spänningen med att flyga. Till skillnad från andra former av transport rör sig luftballonger långsamt och tyst, vilket gör att du kan uppskatta de naturliga ljuden och lugnet i Serengeti. Detta kan vara ett bra sätt att koppla av och varva ner medan du njuter av det otroliga landskapet. Luftballonger är en relativt miljövänlig transportform, eftersom de inte producerar utsläpp eller stör den naturliga miljön. Detta kan vara ett bra alternativ för resenärer som är medvetna om sin miljöpåverkan.

Vad är en luftballongsafari i Serengeti?
En luftballongsafari är ett unikt sätt att uppleva Serengeti från luften. Du kommer att flyga i en luftballong över parken och ta in de fantastiska landskapen och vilda djur från fågelperspektiv.

När är den bästa tiden att åka på luftballongsafari i Serengeti?
Luftballongsafari är tillgängliga året runt, men den bästa tiden att åka är under torrperioden (juni-oktober) när vädret är klart och det är mindre risk för inställda avgångar på grund av väderförhållanden.

Hur lång är en luftballongsafari i Serengeti?
Flygningen tar cirka en timme, men hela upplevelsen tar vanligtvis 3–4 timmar, inklusive transport till och från lanseringsplatsen, frukost och en champagnetoast.

Är det säkert att åka på luftballongsafari i Serengeti?
Ja, luftballongsafari i Serengeti är i allmänhet säkra. Safariföretaget har erfarna piloter och följer strikta säkerhetsprotokoll. Det finns dock alltid en viss risk involverad i alla äventyrsaktiviteter, så det är viktigt att följa instruktionerna från piloten och besättningen.

Vad ska jag ha på mig på en luftballongsafari i Serengeti?
Klä dig i lager och bär bekväma kläder som lämpar sig för väder. Undvik löst sittande kläder eller smycken som kan fastna i ballongens utrustning. Bär skor med stängd tå, eftersom du kommer att gå i det höga gräset före och efter flygningen.

Få en offert utan kostnad

  • Bästa pris garanti
  • Förfrågan är ej bindande
  • Din förfrågan skickas direkt till operatören