Namibias Hjärta Safari Äventyr

Utforska de unika landskapen, inklusive de höga röda sanddynerna i Sossusvlei, de karga bergen i Damaraland och den surrealistiska skelettkusten. Varför stanna där? Visste du att Etosha National Park är en av de bästa platserna i världen för att se djur och olika utsiktsmöjligheter? Namibia är hem för lejon, elefanter, noshörningar, giraffer och mer. Namibia är ett fascinerande resmål med olika natur- och kulturattraktioner, vilket gör det till en utmärkt plats för resenärer som söker äventyr, djur och kulturupplevelser. Möt olika kulturer, inklusive Himba-, Herero- och San-folket. Dessa kulturer erbjuder unika och autentiska upplevelser för resenärer som är intresserade av att lära sig om olika sätt att leva. Boka detta otroliga äventyr till Namibia och njut av en 7-dagars safari med lodge som avgår på måndagar. Boka nu med World Adventure Tours.

Pris från 17599 kr
Leopard Luxury Safari with AWAT
Incredible landscapes with World Adventure Tours Safaris
Wildlife in herds with World Adventure Tours
Tarangire National Park with World Adventure Tours
Denna 7-dagars och 6-nätters safari är en skräddarsydd möjlighet att besöka det bästa av Namibia. Lär dig om konservering och rehabilitering av vilda djur vid N/a’an ku se Wildlife Sanctuary sedan går vi vidare till Etosha National Park där vi får uppleva både rovdjur och bytesdjur. Besök sedan ”The Great White Space” som Etosha har fått sitt namn från, det är en 22 000 kvadratkilometer ödslig, bländande vidd, så stor att den kan ses från rymden. Det vackra Damaraland ger oss en unik “Big Sky”-upplevelse. De höga rosa “granitkoppies” verkar vidröra himlen vid horisonten. Möt lokalbefolkningen när vi reser genom Damaraland, Himba och Herero. Damarafolket, ofta i traditionell klädsel, välkomnar oss till sina provisoriska vägstånd i skuggan av Namibias högsta berg, “the Brandberg”. När vi når den vilda och karga skelettkusten följer vi havsvägen in i den unika staden Swakopmund. Av vissa omtalad som Namibias adrenalinhuvudstad, här erbjuds många hårresande upplevelser. Trots det är Swakopmund också en plats där du kan koppla av och ladda om. Sedan beger vi oss över Stenbockens vändkrets för äventyr till en av de vackraste platserna på jorden, mitten av Namib – den äldsta öknen i världen. Vi startar före gryningen för att fånga soluppgångens mjuka ljus när vi beger oss mot Dead Vlei med sin skarpa samling skelettträd och sedan vidare till Sossusvlei. Vattnet slutar för en gammal flod. Vilda djur som oryx, och springbockar ses ofta i detta sandiga landskap. Vidare besöker vi gepardkonserveringsprojektet Solitaire, sedan bär det hemmåt genom klippiga berg när vi reser uppför centralplatån och över Khomas Hochland-bergen tillbaka till Windhoek.
Ladda ner resplan som pdf

Dag 1

*MÅNDAG* WINDHOEK AIRPORT – WINDHOEK CENTRUM (50KM) | HILTON HOTELL

Du hämtas från Windhoeks Hosea Kutako internationella flygplats och körs till det lyxiga Hilton Hotel i Windhoek Citys hjärta. Efter att ha checkat in och haft lite tid att koppla av, för kunder som har anlänt till Windhoek före kl. 12.00, planeras det en intressant och spännande utflykt på eftermiddagen.

Vi kommer att köra ut till det världsberömda N/a’an ku se Wildlife Sanctuary. Beläget ca 50 km öster om Windhoek. N/a’an ku se är en fristad tillägnad rehabilitering av sjuka, skadade och föräldralösa djur. Fokuset är att återföra dessa ibland sällsynta och hotade arter tillbaka till deras naturliga livsmiljö så att de kan leva livet ut i naturen. Tyvärr är detta i många fall inte möjligt. Vissa av djuren som kommer till N/a’an ku se kan inte klara sig själva ut i det vilda. Istället tar de “förtidspension” och finner sig ett permanent hem på N/a’an ku se. Vi introduceras till arter som babian, caracal, lejon och gepard. Vilda hundar och leoparder lever också på N/a’an ku se tillsammans med många mindre däggdjur, och vi kan se några av N/a’an ku se djur äta middag. Vi kommer att återvända till Windhoek sent på eftermiddagen. Middag ikväll står du för själv, det finns många utmärkta restaurangerna i Namibias huvudstad.

Övernattning på Hilton Hotel eller liknande boende. 

Dag 2

*TISDAG* WINDHOEK – ETOSHA NATIONALPARK (500KM) | HALALI LÄGER

Du hämtas från ditt boende inom kl. 07:00 och överförs till Chameleon Safaris Head Quarters för ett kort möte före avresan. På väg norrut från Windhoek stannar vi kort vid den lilla staden Otjiwarongo för att samla lite sista minuten-redskap innan vi fortsätter till Etosha, och vi njuter av ett lätt lunchpaket medan vi är “på resande fot”. Vi åker in i Etosha National Park och kör till vårt övernattningsboende i Halali Camp. Etosha är enormt, drygt 22 000 kvadratkilometer, och är hem för 114 arter av däggdjur, 350 fågelarter, 110 arter av reptiler, oräkneliga antal insekter och, något bisarrt, en fiskart. Det finns goda chanser att se många av dessa varelser när vi reser igenom parken och stannar vid de olika vattenhålen längs vägen. Alla besökare måste vara i lägret vid solnedgången, och vi siktar på att anlända till vår lodge i Halali strax före solnedgången med tid att göra oss hemma i våra rum, med eget badrum och te- och kaffefaciliteter. Namnet på Halali är hämtat från ett jaktrop som ursprungligen användes under sportjakt med hästar och hundar i Europa. “Buglaren” skulle ljuda Halali för att beteckna att jakten var över. Detta var lämpligt för Etosha, eftersom jakten på djur är över för alltid inom nationalparken. Safarituren i Etosha slutar inte när solen går ner. Alla Etosha-läger har upplysta vattenhål för extra möjligheter att titta på vilt. Halali-vattenhålet heter Moringa, efter moringaträden som finns i överflöd här, och det ligger på gångavstånd från vårt boende. Ett besök, eller två, rekommenderas starkt denna kväll, eftersom vi kan förvänta oss att många arter besöker Moringa på natten. Detta vattenhål är känt för att vara mycket populärt bland elefanter och den kritiskt hotade svarta noshörningen.

Övernattning på Halali Camp (Helpension) eller liknande boende.

Dag 3

*ONSDAG* ETOSHA NATIONALPARK – TALENI (70 KM) | ETOSHA VILLAGE

Vi har hela dagen på oss att utforska Etosha. Parkportarna öppnas vid soluppgången, och vi siktar på att åka precis när solen bryter mot horisonten. Tidig morgon är vanligtvis en bra tid för viltskådning, och arla morgon är ett bra tillfälle att skåda  stora katter som återvänder från jakten. Vi återvänder till Halali för frukost och lastar vårt fordon innan vi beger oss ut i parken igen på jakt efter rovdjur. Etosha är ett ökenlandskap; vatten är den mest knappa naturresursen. Det finns dock många vattenhål här, både naturliga och konstgjorda, och vår game-driving-teknik är att ta in så många som möjligt. Här hoppas vi att djuren kommer till oss när de törstiga kommer för en välbehövlig vattenpaus. På vår väg idag kommer vi att stanna för att titta närmare på “Etosha Pan”. Namnet Etosha översätts som “stort vitt utrymme”, men detta namn gör inte rättvisa åt platsens ofantlighet. En över 4 700 kvadratkilometer bländande vit mineralpanna är så stor att den kan ses från rymden. Vi lämnar Etosha vid Anderson gate nära solnedgången, och det är bara en kort bilresa till vårt boende i ett bekvämt, rymligt tvåbäddsrum med moderna badrum. En idealisk plats att luta sig tillbaka, koppla av och njuta av skönheten som omger dig. Vår guide förbereder en fantastisk middag denna kväll.

Övernattning på Etosha Village (helpension) eller liknande boende.

Dag 4

*TORSDAG* ETOSHA – SWAKOPMUND (510KM) | HOTELL A LA MER

Efter frukost siktar vi på att vara på väg 07:30. Vi är på väg mot Skeleton Coast och tar den natursköna vägen. Vi åker först söderut på huvudvägen, passerar den lilla staden Outjo, sedan vidare mot väster och tar grusvägen när vi färdas genom ett område som kallas Damaraland. Damaraland är känt för sitt landskap, berg, öppna gräsmarker, höga koppies (små kullar), runda rosa granitblock, vidöppna ytor och stor himmel. Vi har också en chans att träffa några av lokalbefolkningen eftersom det finns flera platser längs vår väg idag där vi kan hitta informella butiker som säljer lokalt tillverkade, handgjorda souvenirer. Representerade här hittar vi vanligtvis damer från stammarna Himba, Herero och Damara, och oftast bär de sin traditionella klädsel. Här kan vi interagera med några färgglada lokala karaktärer som lever i denna hårda miljö. Att göra ett litet köp här är ett bra sätt att bidra direkt till den lokala ekonomin. Vi fortsätter genom det vackra landskapet, och stannar för en lätt picknick-lunch i skuggan av Namibias högsta berg, Brandberg. Denna gigantiska monolit, som reser sig från ökengolvet, är 2 573 m över havet och är formad av rosa granit. Vi fortsätter vår resa västerut och är snart framme vid kusten och det kyliga Atlanten. Hela Namibias kustlinje är känd som Skelettkusten, och det är lätt att se varför denna karga kust kallas så med sina skarpa berg och karga stränder. Vinden, vågorna och de enorma dimbankarna konspirerar för att tvinga upp fartyg på stranden. I gamla tider befann sig otaliga sjömän skeppsbrutna här och stod inför den bistra utsikten att utan färskvatten, mat, pch ingen ingen räddning sikte gå en långsam död till mötes. Deras skeppskamrater som gick ner med deras skepp ansågs vara de lyckliga. Vi är på väg söderut på kustvägen, och ett nyare skeppsvrak är vårt nästa stopp. 15 km söder om den lilla staden Henties Bay strandade en fisketrålare, The Zeila, 2008. Hon var ett gammalt fartyg som hade sålts för skrot och var under bogsering vid den tiden. Kabeln gick av och som så många fartyg före henne fastnade hon i dyning och strömmar och hamnade på stranden. Hon ligger ganska nära stranden och är välpositionerad för foton. Vi avslutar den sista delen av vår resa till Swakopmund. Vi checkar in på vårt boende. Det centralt belägna A La Mer-hotellet och staden kan lätt utforskas till fots från vårt centrala läge. Kapten Kurt von François från det tyska imperiets kejserliga kolonialarmé grundade 1892 Swakopmund. (Han grundade också Windhoek 1890). Det är en minst sagt intressant stad, avgränsad i norr, öster och söder av de mäktiga sanddynerna i Namiböknen och i väster av Atlanten. Det finns fortfarande många exempel på kolonial tysk arkitektur att se, och den tyska språket används fortfarande i stor utsträckning. Swakopmund har några riktigt utmärkta restauranger, och återigen kommer din guide att kunna hjälpa dig med rekommendationer och bokningar.

Övernattning på  Hotel a La Mer (Frukost och Lunch) eller liknande boende.

Dag 5

*FREDAG* SWAKOPMUND – SESRIEM (350KM) | DESERT CAMP

Vi har möjligheten till en lugnare start dag morgon då vi lämnar Swakopmund mitt på morgonen. Din guide kommer att meddela dig den exakta tidpunkten för avgång. Om du väljer att inte ta sovmorgon erbjuder Swakopmund många möjligheter att hålla oss sysselsatta här. Stadens centrum är litet och lätt att utforska till fots, men många extra, valfria aktiviteter finns också tillgängliga. För dem som älskar adrenalin, är fyrhjuling och sandboarding också mycket populärt om du är sugen på att surfa längs en sanddyn i 60 km i timmen. Vår guide kommer att diskutera alla alternativ med dig i förväg och kommer att kunna underlätta alla bokningar. Vi avreser från Swakopmund mitt på morgonen och beger oss österut in i öknen. Vi korsar först Namib-grusslätterna, i stort sett platt och till synes karg terräng uppdelad av enorma berg. Vi har två bergspass att korsa på en eftermiddag, det första är det mäktiga Kuiseb-passet, och vi följer vägen från toppen av bergen och faller brant ner i kanjonen som är uthuggen över eoner av Kuiseb-floden på väg att mynnar ut i havet vid hamnstaden Walvis Bay. Vi tar oss upp från flodens stränder och över passet, färdas över bergstopparna och in på Gaubflodens andra, mindre ravin, en biflod till Kuiseb. Vi kommer ut från bergen på en platt väg och korsar nästan omedelbart Stenbockens vändkrets vid 23,5 sydliga grader. Det finns en skylt vid denna unika plats, och vi stannar längs vägen för att fotografera. Härifrån fortsätter vi genom ökenlandskapet för att sträcka på benen och till vårt mål för idag, Desert Camp, som ligger mycket nära nationalparkens ingång vid Sesriem, porten till sanddynerna vid Sossusvlei. En pool och bar finns, och vår guide lagar middag över öppen eld.

Övernattning på Desert Camp (Helpension) eller liknande boende.

Dag 6

*LÖRDAG* SOSSUSVLEI – DEAD VLEI – DUNE 45 – SESRIEM CANYON (120 KM) | DESERT CAMP

Soluppgång över sanddynerna är dagens tema, och det betyder en start före gryningen och en mycket tidig frukost. Den bästa tiden att fotografera sanddynerna är runt soluppgång och solnedgång. Det är då du kan se höga sanddyner som lyser glödande orange, aprikosröd på ena sidan och täckta av skuggor på den andra. Skärpedjupet är fantastiskt vid den här tiden på dagen. Från Sesriem tar vi snabbt de 60 km in i sanddynerna och kommer fram till 2×4-parkeringen där alla 2-hjulsdrivna fordon måste stanna. Härifrån åker vi längs den antika floden Tsauchab under den sista 5 km etappen till Sossusvlei. Tsauchabfloden flyter bara säsongsvis, när det finns tillräckligt med regn, och för det mesta är flodbädden torr. För evigheter sedan, under sällsynta översvämningar, fick Tsauchab ibland tillräckligt med vatten för att rinna hela vägen till Atlanten. Men när årtusendena gick och dynfälten började bildas (för cirka fem miljoner år sedan), invaderade vindblåst sand flodbäddarna. Floderna blev allt mer sammandragna av sand tills de enstaka översvämningarna så småningom inte kunde bryta igenom sandbarriärerna som vinden hade byggt upp. Dalen vi kör längs för att komma hit hålls fria från sand av Tsauchab, men Sossusvlei är nu permanent stängd från vatten. Sossusvlei översvämmas fortfarande ibland (kanske en gång på tio år). Efter bra regn i Naukluftbergen, där floden stiger, kan Sossusvlei bli översvämmad, och sjön som detta skapar kan hålla i många månader, men floden kan inte längre hitta sin ursprungliga väg till Atlanten. Det finns en 4×4-buss som transporterar oss genom flodbäddens sandiga terräng. Vi kommer att besöka Dead Vlei, en gammal panna helt omgiven av sanddyner, befolkad av skelettformade kamelthornsträd. Dessa träd har varit ett inslag i detta landskap i över 1000 år. Sanddyner omger nästan Sossusvlei, bara en smal stig som hålls öppen vid floden Tsauchab. Vi har tid att utforska området till fots och att bestiga en av de högsta sanddynerna i världen, några som tornar upp sig 300 m över oss. Utsikten är hisnande och med rätta berömd. Vi kör tillbaka vägen vi kom, (det finns bara en väg), och stannar vid den ikoniska Dune 45 (45 km från Sesriem). Det finns tid att bestiga Dune 45 om du fortfarande har energi, eller kanske bara en sitta i skuggan vid basen. När vi kör tillbaka till Sesriem tar vi en kort utflykt för att se Sesriem Canyon. Bara fyra km från Sesriem har denna ravin huggits ut ur landskapet av floden Tsauchab. För två miljoner år sedan fanns det en istid i Europa. Detta ledde till att glaciärer bildades och resulterade i en världsomspännande sänkning av havsnivån. Konsekvenseffekten av detta vid Sesriem Canyon var att det ökade längden och vattenflödet av Tsauchab Floden. Denna större vattenkraft gjorde att Tsauchab började skära sig genom terrängen vilket resulterade i kanjonen vi kan se idag. Vi kan lätt gå in i flodbädden, det är vanligtvis mycket svalare i kanjonen och vi kan följa floden ett tag vägen längs sin resa till Sossusvlei. Vi åker tillbaka till Desert Camp på sen eftermiddag.

Övernattning på  Desert Camp (Helpension) eller liknande boende.

Dag 7

*SÖNDAG* SESRIEM – WINDHOEK AIRPORT (320KM) | AVRESA

Vår sista dag, men spänning står fortfarande på menyn. Vi åker tillbaka till Solitaire och åker med ett öppet fordon för att besöka ett av deras lokala konservationsprojekt, i det här fallet geparden. Solitaire är hem för ett antal geparder som av olika anledningar inte kan släppas ut i naturen igen. Denna utflykt ger oss chansen att lära oss allt om geparden och det arbete som utförs av lokala projekt, och även få några otroliga bilder av världens snabbaste landdäggdjur. Efter aktiviteten provar vi äppelpajen som har gjort denna gård berömd. Det finns några vackra bergslandskap på vår resa tillbaka till Windhoek. Vägen klättrar på och över Namibias centralplatå, och vi återvänder till Windhoek via det lilla samhället vid BűellsPort och den lilla staden Rehoboth. Vi anländer mitt på eftermiddagen och kommer att släppas på Chameleon Backpackers eller det boende du väljer inom Windhoeks stadsgränser. Vi tar dig till Windhoeks internationella flygplats för de som väljer att flyga idag. INGA FLYG SOM AVGÅR FÖRE KL. 18.00 bör bokas om oförutsedda förseningar inträffar när du återvänder från din safari.

loader-image
Windhoek, NA
9:50 f m, maj 22, 2024
temperature icon 19°C
clear sky
Humidity 31 %
Pressure 1019 mb
Wind 2 mph
Vindby: 3 mph
Synlighet: 0 km
Soluppgång: 7:20 am
Solnedgång: 6:16 pm

Denna schemalagda reseplan till Namibia har sammanställts av experter som verkligen förstår vad Namibia handlar om. Det är därför detta paket kallas för hjärtat av Namibia. Vi skär ut ludd och tar dig direkt till det goda och om 7 dagar får du kolla in staden Windhoek, gepard conservation center i N/a’an ku se, Eothsa National Park, Swakopmund, Sesriem, Sesriem Canyon och Sossusvlei.

 • Boendet är bekvämt i lodger och ger dig en underbart bekväm upplevelse medan du utforskar öknen och åker på safari.
 • Reseplanen är gjord så att du får ett bra urval för att se de bästa platserna i Namibia. Noggrant planerad dag för dag.
 • De lokala guiderna som vi har valt ut är experter i Namibia, detta är deras prioritet, och hemmaplan ger dig en speciell inblick i detta land.

Namibia är hem för hisnande landskap, inklusive de höga sanddynerna i Sossusvlei, Damaralands karga berg och Etosha National Parks vidsträckta slätter. Detta fantastiska land är hem för ett mångsidigt djurliv, inklusive elefanter, lejon, geparder, giraffer och noshörningar. Etosha National Park är en av de bästa platserna att se dessa djur i deras naturliga livsmiljö och är hem för flera olika etniska grupper, inklusive Himba-, Herero- och San-folket, alla med sina egna unika traditioner och sätt att leva. Från att sandboarda nerför massiva sanddyner till att vandra i Fish River Canyon, Namibia erbjuder många möjligheter till äventyr och World Adventure Tours, fokuserar på den äventyrliga sidan av resor, och när vi menar äventyr, kan det hittas i de enklaste sakerna, som t.ex. ger våra kunder möjligheten att stjärnblicka i Namibia, som har några av världens klaraste himmel.

Är Namibia ett bra resmål för familjesemester?
Namibia är ett fantastiskt resmål för familjer som erbjuder obegränsade äventyrsmöjligheter och bra valuta för pengarna.

Många stugor och läger tar bara emot barn 12 år och äldre, men vissa är specifika familjeboenden som tillgodoser dina yngre barn. Vi kan ge dig råd om de bästa ställena att bo på. Vänligen kontakta oss på sales@worldadventuretours.com

Vilket språk kan jag kommunicera med i Namibia?
Det officiella språket i Namibia är engelska, så kommunikation bör inte vara ett problem. Tyska och afrikaans talas också mycket.

Är det lätt att navigera i Namibia när du är på safari?
Ja, vägnätet är välskött och mycket väl skyltat, genom hela parkerna.

Behöver jag ett visum för att besöka Namibia?
Resedokument som krävs varierar beroende på ditt medborgarskap, så kontrollera dina visumbehov i förväg. Vänligen kontakta oss på sales@worldadventuretours.com

Vilken typ av boende erbjuds i Namibia när du är på safari?
Lodger och läger är tillgängliga för din vistelse under din semester i Namibia. Vi har valt ut de bästa bekväma boendena som ger dig en otrolig namibisk upplevelse.

Kan jag ta med en strömadapter?
Namibia har typ D eller M eluttag så du behöver en adapter för detta uttag. De flesta globala adaptrar inkluderar ingen adapter för dessa typer av uttag. Om du har glömt din, låt din guide veta, så kommer de att göra sitt bästa för att ordna en strömadapter åt dig.

Behöver vi ett malariavaccin under vårt besök i Namibia?
Malaria finns i vissa delar av Namibia, särskilt i de norra regionerna som Caprivi, Kavango, Ohangwena, Omusati, Oshana, Oshikoto och Zambezi. Risken för malariaöverföring varierar under året och beror på ett antal faktorer, såsom nederbördsmönster, temperatur, höjd och plats. Den högsta risken för malariaöverföring i Namibia inträffar under regnperioden, som vanligtvis sträcker sig från november till april. Under denna tid kan det finnas en ökad risk för myggbett, särskilt i skymning och gryning när myggorna är som mest aktiva. Anta att du planerar att resa till Namibia, särskilt till de norra regionerna under regnperioden. I så fall rekommenderas det att du vidtar lämpliga försiktighetsåtgärder för att förebygga malaria, som att ta medicin mot malaria enligt ordination av en läkare, använda insektsmedel och bära skyddskläder, som långärmade skjortor och byxor. Det är också en bra idé att sova under myggnät och att undvika utomhusaktiviteter i gryning och skymning när myggorna är som mest aktiva.

Vad ska jag ha på mig på min Namibiska safariresa?
Nyckeln är att klä sig i lager, bära bekväma och praktiska kläder och skydda dig mot solen och eventuella insektsbett. När du ska på en safariresa i Namibia är det viktigt att bära bekväma och praktiska kläder som skyddar dig från sol, vind och potentiella insektsbett. Lätta, andningsbara kläder: Packa lätta, andningsbara kläder gjorda av naturliga fibrer som bomull eller linne. Långärmade skjortor och byxor rekommenderas också för att skydda dig mot solen och insektsbett. Stängda skor: Bekväma och robusta stängda skor eller stövlar är viktiga för vandringssafari och vandring i stenig terräng. Hatt och solglasögon: Ta med en bred hatt och solglasögon för att skydda ansiktet och ögonen från den starka solen. Jacka eller fleece: Kvällar och tidiga morgnar kan vara kyliga, så packa en varm jacka eller fleece som lager över dina kläder. Neutrala färger: Det är bäst att bära neutrala kläder, som khaki, beige eller brunt, för att smälta in i den naturliga omgivningen och undvika att dra till sig onödig uppmärksamhet från vilda djur. Badkläder: Om din safari inkluderar att besöka en lodge med pool, packa dina badkläder. Regnkläder: Ta med en vattentät jacka eller poncho för att hålla dig torr om du reser under regnperioden.

När är bästa tiden att åka till Namibia?
Den torra säsongen är mellan maj och oktober. Detta är den högsta turistsäsongen i Namibia, eftersom det erbjuder svalare och torrare väder, vilket gör det till den bästa tiden för viltskådning och utomhusaktiviteter. Landskapen är också mer dramatiska under denna tid, med klarblå himmel och gles vegetation, vilket gör det lättare att upptäcka vilda djur. Boende och aktiviteter kan dock bli dyrare och kan behöva bokas i förväg. Den regniga säsongen är mellan november och april. Detta är den låga turistsäsongen i Namibia, eftersom det erbjuder varmare och fuktigare väder, och vissa av vägarna och nationalparkerna kan vara otillgängliga på grund av översvämningar. Landskapet är dock mer levande och grönt, och fågellivet är rikt under denna tid. Boende och aktiviteter kan vara billigare under den här säsongen, men det är viktigt att notera att vissa stugor och läger kan vara stängda under den regniga säsongen.

Luxury Safari with World Adventure Tours

Inkluderat i priset:

 • Transport i ett specialbyggt safarifordon med ett uppfällbart tak och USB-laddningsmöjligheter och luftkonditionering
 • Tjänster av en professionell engelsktalande guide
 • 6 nätters boende i tvåbäddsrum med eget badrum enligt ovan i reseplanen
 • Måltider enligt reseplanen
 • Inträdesavgifter till nationalparken (2 dagar Etosha & 1 dag Sossusvlei)
 • Matningsaktivitet för köttätare vid N/a’ankuse Wildlife Sanctuary
 • Game drives som nämns i reseplanen
 • Sossusvlei-utflykt (inklusive 4×4-buss) och gepardaktivitet på Solitaire
 • Flygplatstransfer tur och retur

Exkluderat från priset:

 • internationella eller inrikesflyg
 • Alla drycker
 • Snacks mellan måltiderna
 • Tips för din safariguide
 • Inresevisum till Namibia
 • Rese- och sjukförsäkring
 • Alla personliga kostnader

Få en offert utan kostnad

 • Bästa pris garanti
 • Förfrågan är ej bindande
 • Din förfrågan skickas direkt till operatören