Wellness resor i afrika

Meditera på Himalayas sluttningar och förlora dig själv till skönheten i dess snöklädda berg. I årtusenden har människor rest till avlägsna platser på jakt efter det som finns inom dem.

Type Of Adventure

Destination

Selected filters

Endast ett sökresultat

Checka ut

Ordet Wellness har använts för att beskriva ett tillstånd av fullständigt fysiskt, mentalt och socialt välbefinnande. Det är därför World Adventure Tours inkluderar resor med fokus på välbefinnande, inte bara ett besök på spaet, vilket är underbart, utan aktivt tar del i äventyr som gör att du känner dig som en del av en bredare gemenskap, både när det gäller miljön och sociala kontakter. Delta i aktiviteter som en yogaretreat, ett perfekt sätt att uppleva inre frid med vildmarken som bakgrund. Boka Original Maasai Lodge och hör från massajerna själva om deras historia och traditioner på en plats där allt överskott går till att förbättra nomadsamhällets villkor. Gör fysiska hälsoaktiviteter, som kajakpaddling och snorkling. Gå med i ett unikt löparevenemang, “Kilimanjaro Marathon“, som hålls årligen i staden Moshi, Tanzania. Spänningen kring evenemanget är enorm, med lokalbefolkningen som stöttar och deltar i maratonloppet. Evenemanget avslutas på MoCu Stadium med musik, mat och dryck. Spring Kilimanjaro Marathon med oss! Kom ihåg att kolla in våra sociala friskvårdsaktiviteter. Att utforska staden Moshi är en av dem. Denna färgglada plats har livliga marknader och kulturområden som gör att du kan få kontakt med den fantastiska lokalbefolkningen. Besök kaffeodlingarna eller det otroliga centret Salama. Där kan du kan dela med dig av din kunskap eller donera matvaror eller skolutrustning från Moshi-marknaden. Allt överskott från denna dagstur går direkt till centret. Den här dagen handlar om gemenskap och att dela med sig. Det finns inget bättre sätt att uppnå välbefinnande än genom att ge tillbaka till andra. Följ med oss och utforska, upptäck och upplev de mest häpnadsväckande äventyr och möten som kommer att göra din resa unik, ge dig minnen för livet och väcka lyckan inifrån. Boka dina Wellnessresor här på World Adventure Tours!

Hur går det till?

Vi har ett stort nätverk med lokala guider, agenter och hotell som drivs av folk som har en lokalkännedom som vi andra bara kan drömma om. Varför inte låta dem planera din resa? Res globalt – boka lokalt!

Vi erbjuder olika äventyrsplaner för dig att välja mellan

Vi letar upp och hittar lokala, ofta mindre reseföretag som har den nödvändiga kännedomen som krävs för att göra ditt äventyr speciellt. Vi letar efter företag med en stark anknytning till platserna som du vill besöka och med en passion för att göra resor minnesvärda.

Hitta ditt äventyr och njut av det

Våra lokala partners har en fantastisk mängd olika äventyr att välja mellan. Av dessa väljer vi bara de bästa. Alla äventyr du ser här är beprövade och testade av människor vi litar på.

Välj ditt äventyr och njut av det

Nu är det helt upp till dig. När du har bestämt dig kommer din resplan att skickas till oss och vi kommer bekräfta detaljerna med vår lokala partners och beräkna priset. Vi skickar sedan tillbaka det till dig för din bekräftelse. När allt motsvarar dina önskemål bokar vi din resa och sedan är det bara att åka!