Vandring i tanzania och nepal

Åk på ditt livs resa samtidigt som du håller dig aktiv, utmanar dig själv och njuter av naturen på nära håll. Utforska vårt breda utbud av resplaner där du kan uppleva vandring i Afrika. Här finns något för alla.

Type Of Adventure

Destination

Selected filters

Visar alla 4 resultat

Checka ut

Bestig Mount Kilimanjaro i Tanzania, Afrikas tak, och välj mellan Marangu Route, Machame Route eller Lemosho Route. Varför inte cykla mountainbike uppför Kilema-rutten? Vi erbjuder de bästa planerna för att uppleva världens högsta fristående berg. Varför inte kolla in vår kortare klättring på berget Meru för att erövra Afrikas femte högsta topp och få en vy över Kilimanjaro som ingen annan, eskorterad av en ranger eftersom du går förbi vilda djur? Boka en resa, upptäck Nepals och Himalayas underverk, gå genom Rhododendrondjungler till pittoreska tehus och besök den historiska staden Pokhara. Utforska vår prisvärda Annapurna-vandring för den ovana klättraren och klättringen på Island Peak och Everest Base Camp för den mer ambitiösa äventyraren. Intresserad av en vandring i afrika, men inte uppför ett berg? Vi har något för dig! Missa inte våra vandringssafari i Ngorongoro eller sjön Chala och Materuni vattenfallet. Planera ditt livs löptävling, anmäl dig till Kilimanjaro maraton och välj mellan tre olika distanser. Kombinera en kulturell upplevelse med vandring och besök Original Maasai Lodge. Vi kan skräddarsy vilken plan som helst så att den är perfekt för dig! Vi är säkra på att vandring i Afrika kommer att vara en upplevelse du aldrig kommer att glömma!

Hur går det till?

Vi har ett stort nätverk med lokala guider, agenter och hotell som drivs av folk som har en lokalkännedom som vi andra bara kan drömma om. Varför inte låta dem planera din resa? Res globalt – boka lokalt!

Vi erbjuder olika äventyrsplaner för dig att välja mellan

Vi letar upp och hittar lokala, ofta mindre reseföretag som har den nödvändiga kännedomen som krävs för att göra ditt äventyr speciellt. Vi letar efter företag med en stark anknytning till platserna som du vill besöka och med en passion för att göra resor minnesvärda.

Hitta ditt äventyr och njut av det

Våra lokala partners har en fantastisk mängd olika äventyr att välja mellan. Av dessa väljer vi bara de bästa. Alla äventyr du ser här är beprövade och testade av människor vi litar på.

Välj ditt äventyr och njut av det

Nu är det helt upp till dig. När du har bestämt dig kommer din resplan att skickas till oss och vi kommer bekräfta detaljerna med vår lokala partners och beräkna priset. Vi skickar sedan tillbaka det till dig för din bekräftelse. När allt motsvarar dina önskemål bokar vi din resa och sedan är det bara att åka!