Ö-äventyr i afrika

Zanzibars tjusning är tidlös och kommer att lämna ett oförglömligt intryck. Ön är full av fascinerande kultur, otrolig historia och naturlig skönhet och ligger 15 miles från Tanzanias kust – ett perfekt sätt att avsluta ditt östafrikanska äventyr.

Type Of Adventure

Destination

Selected filters

Visar alla 2 resultat

Checka ut

Dyk i vattnen utanför Zanzibars kust i Indiska oceanen, simma i Materunis vattenfall eller flyt på vattenytan in i solnedgången vid sjön Chala. Allt handlar om vattnets magi. På World Adventures Tours hjälper vi dig att komma igång på ditt ö-äventyr i Afrika när vi söker, planerar och ger dig råd om de bästa reseplanerna. Varför inte kombinera en safari- och strandresa till Kenya och avsluta i den dolda pärlan Diani-stranden? Inget besök i Tanzania är komplett utan en lyxig resa till Zanzibaröarna, “Afrikas tropiska paradis.” Ön erbjuder världens vackraste hotell, korallrev och kilometervis av vita sandstränder, omgivna av klart blått vatten i Indiska oceanen. Upptäck Zanzibars underverk och upplev dess utsökta matkultur! Utforska dess färgstarka kulturhistoria och naturliga skönhet. Besök Prisoner Island, gå runt de doftande kryddodlingarna och gå på guidad tur i Stone Towns många gränder. Under ett öäventyr kan du också uppleva den vackra naturen. Besök Jozani-skogen och Fukuchanigrottorna. Simma med delfiner och sköldpaddor i de vackra blå lagunerna. Koppla av vid stranden och njut av kryddiga maträtter mitt i havet. Följ med oss ​​och utforska, upptäck och upplev ett otroligt ö-äventyr i Afrika med World Adventures Tours – res globalt och boka lokalt.

 

Hur går det till?

Vi har ett stort nätverk med lokala guider, agenter och hotell som drivs av folk som har en lokalkännedom som vi andra bara kan drömma om. Varför inte låta dem planera din resa? Res globalt – boka lokalt!

Vi erbjuder olika äventyrsplaner för dig att välja mellan

Vi letar upp och hittar lokala, ofta mindre reseföretag som har den nödvändiga kännedomen som krävs för att göra ditt äventyr speciellt. Vi letar efter företag med en stark anknytning till platserna som du vill besöka och med en passion för att göra resor minnesvärda.

Hitta ditt äventyr och njut av det

Våra lokala partners har en fantastisk mängd olika äventyr att välja mellan. Av dessa väljer vi bara de bästa. Alla äventyr du ser här är beprövade och testade av människor vi litar på.

Välj ditt äventyr och njut av det

Nu är det helt upp till dig. När du har bestämt dig kommer din resplan att skickas till oss och vi kommer bekräfta detaljerna med vår lokala partners och beräkna priset. Vi skickar sedan tillbaka det till dig för din bekräftelse. När allt motsvarar dina önskemål bokar vi din resa och sedan är det bara att åka!