Alla äventyr

Ta en titt på vårt fantastiska urval av äventyr i Afrika. Allt finns här inne. Vi har tagit fram några av de bästa planerna för äventyrsresor från hela världen

Äventyr filter

[searchandfilter id="adventures"]

Type Of Adventure

Destination

Selected filters

Visar 13–24 av 26 resultat

Upplev den varma solen under en safari på savannen, den fuktiga luften i regnskogen, den svala brisen i bergen och det otroligt mångsidiga djurlivet i världskända nationalparker. Bocka av otroliga äventyr från din bucket list. Du kan röra vid himlen i en luftballong och se det vackra landskapet på många destinationer över hela världen, från Tanzania till Nepal. Våra äventyrsplaner kan alltid ändras för att passa just dig och ditt äventyr. Vi har upplevelser i Nepal, där du kan vandra i det frostiga Himalaya, och i Uganda, där du kan se de dimmiga bergsgorillorna på nära håll. På Zanzibar kan du simma i det kristallklara havet vid vita stränder och njuta av det exotiska vädret. Vi bjuder dig också på olika kulturer, som det kända massajfolket. Du kan uppleva detta nomadfolks traditionella mat och sånger på deras egna villkor. Besök Nepal, smaka på det teet i deras tehus i bergen. Vi lägger hela tiden till flera resplaner, titta efter nya destinationer. Kontakta oss på World Adventure Tours. Vi vet var man kan hitta riktiga äventyr i Afrika och i hela världen.

Hur går det till?

Vi har ett stort nätverk med lokala guider, agenter och hotell som drivs av folk som har en lokalkännedom som vi andra bara kan drömma om. Varför inte låta dem planera din resa? Res globalt – boka lokalt!

Vi erbjuder olika äventyrsplaner för dig att välja mellan

Vi letar upp och hittar lokala, ofta mindre reseföretag som har den nödvändiga kännedomen som krävs för att göra ditt äventyr speciellt. Vi letar efter företag med en stark anknytning till platserna som du vill besöka och med en passion för att göra resor minnesvärda.

Hitta ditt äventyr och njut av det

Våra lokala partners har en fantastisk mängd olika äventyr att välja mellan. Av dessa väljer vi bara de bästa. Alla äventyr du ser här är beprövade och testade av människor vi litar på.

Välj ditt äventyr och njut av det

Nu är det helt upp till dig. När du har bestämt dig kommer din resplan att skickas till oss och vi kommer bekräfta detaljerna med vår lokala partners och beräkna priset. Vi skickar sedan tillbaka det till dig för din bekräftelse. När allt motsvarar dina önskemål bokar vi din resa och sedan är det bara att åka!